Szereplők és Kapcsolati viszonyok

2022.08.15

Szereposztás:

Filmbeli név: Kemal Dereli
Karakter: Kemal, a családfő egy ciprusi török ​​földbirtokos...

Színész: Ahmet Kural 
Született: 1982 November 10. (Törökország)
Családi állapot: Házas

Ahmet Kural török ​​színész. 1982. november 10-én született Kütahyán, ahol édesapja rendőrfőnökként szolgált. Eredetileg Ankarából származik. Tanulmányait középiskolai színházban kezdte, és tizenkét év alatt tizenegy iskolát váltott édesapja visszatérő új megbízási helyszínei miatt. Diplomáját a Konya Selçuk Egyetem Rádió, Televízió és Mozi szakán, a Bilkent Egyetemen szerzett mesterfokozatot. Színészképzést is szerzett a Müjdat Gezen Művészeti Központban. Karrierje tele van közös munkával olyan nagy tekintélyű és nagyon tehetséges rangidős török ​​színészekkel, mint Levent Kirca, Haluk Bilginer, Rasim Öztekin, Köksel Engür és Hümeyra Akbay. Nagyon közeli barátja volt Murat Cemcirrel, és számos televíziós műsorban szerepeltek együtt.
24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Salahi Dereli
Karakter: Kemal apja, Salahi Bey, gumifákkal és citrusfélékkel foglalkozó farmer és kereskedő...

Színész: Ahmet Mark Somers
Született: 1959 Január 01. (Törökország)
Családi állapot: ismeretlen

Színész / Rendező. 
Általános, középiskolai, középiskolai és egyetemi tanulmányait İzmirben végezte. Egyetemi tanulmányait 1985 júniusában fejezte be a Dokuz Eylul Egyetem Képzőművészeti Karának Előadóművészeti Tanszékén, a Színház - Színész szakon. Egyetemi tanulmányai során tanult Gyermekszínház, Gyermekszínház, Színházpedagógia, Bábkészítés, Bábjáték, Kreatív Dráma, Pantomim, Pofonegyszerűség, Vívás, Testbeszéd, Árnyékszínház, Akrobatika szakon. Abban az évben, amikor diplomát szerzett, az Ankarai Állami Színház Gyermek- és Ifjúsági részlegében kezdett dolgozni.

Külföldön (Stuttgartban) ő állította össze és rendezte a "Madımak" falusi látványos színdarabot, megőrizve annak autentikus vonásait. Ugyanakkor az itt kidolgozott színészi módszernek és technikának megfelelően workshopokat tartott. Három évig tanított dikciót, drámát és dramatizálást mint oktatási módszert az Uludağ Egyetem Pedagógiai Karán. Az Uludag Egyetem oktatója mellett négy évig edzősködött az egyetem színjátszó csoportjában. Számos intézményben és szervezetben tartott Diction, Body Language és Leadership képzést is.

Három évig elnökségi tagként és művészeti igazgatóként dolgozott a TOBAV-nál. A TOBAV számos művészeti szervezetét megvalósította. Színészetet, rendezési technikát, kreatív drámát, színháztörténetet tanított a Müjdat Gezen Művészeti Központban, majd két éven át az iskolák főigazgatója és művészeti főigazgatója volt. Öt éve (alapítása óta) a Renault (reno) színházi csoport (THEATOR) főművészeti vezetője. Színészként és rendezőként dolgozott az ankarai és a bursai állami színházakban.

19 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbeli név: Ankarali / Bereli
Karakter: A titkos küldetésben a szigetre küldött, legendává vált török ​​hírszerző tiszt Ankarából származik...

Színész: Serkan Cayoglu
Született: 1987 Május 31. (Németország)
Családi állapot: Házas

Serkan Çayoglu német állampolgár. Serkan Çayoglu 1987. május 31-én született Németországban egy török ​​családban. Tanulmányait az Erlangeni Egyetem közgazdasági szakán végezte Németországban. Egyetemi tanulmányai során kezdett modellként is dolgozni. Serkan Çayoglu, aki azért érkezett Isztambulba, hogy színész legyen, színészleckéket kapott Ümit Çiraktól és Dolunay Soyserttől az Ümit Çirak Modern Acting Techniques Atelierjében. 2012-ben a Kuzey Güney - Tűz és víz (2011) évaddöntőjében az olasz Merve Bolugur barátját alakítva kezdte színészi karrierjét . 2013-ban játszotta Hande Yener "Ya Ya Ya" klipjét is. Serkan Çayoglu a " Virágzó szerelem " című filmmel vált ismertté.(2014)" mint Ayaz. A Börüben (2018) a "Kaya Ülgen" karakterét alakította.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Inci Dereli
Karakter: Kemal felesége, két lány édesanyja, gyönyörű İnci... Szép boldog otthonuk van.

Színésznő: Vildan Pelin Karahan
Született: 1984 Szeptember 07. (Törökország)
Családi állapot: Házas

Pelin Karahan Ankarában, Törökországban született Bayram Ali Karahan és Nural Koçyigit gyermekeként. Anyai nagyanyja albán bevándorló. Karahan az Ari College Általános Iskolába járt, a középiskolát pedig részben az ankarai Gaziosmanpasa Általános Iskolában, részben az Ödemis Általános Iskolában végezte. A Sokollu Mehmet Pasa Líceumban, majd az Anadolu Egyetem Turisztikai Vállalkozások Iskolájában végzett.

Karrierje kezdetén Karahan szerepelt a Coca-Cola Light és a Carrefour reklámokban. Asli Zeybek szerepét játszotta a Kavak Yelleri (2007) című tinidráma televíziós sorozatban, amelyet a Kanal D török ​​tévécsatorna sugárzott 2007 és 2011 között. 2012-ben feliratkoztak a népszerű tévésorozatba. Szulejmán (2011), mint Mihrimah Sultan, amely Szulejmán, a csodálatos szultán életéről szól. A "Bir Evde" állatprogramok és a "Nefis Tarifler" főzőműsorok házigazdája. Pelin 2011-től 2013-ig Erdinç Bekiroglu fitneszoktató házastársa volt. 2014. június 24-én feleségül vette Bedri Güntayt. 2014 decemberében szülte meg fiukat, Ali Demirt. 2017 márciusában megszületett a második fiú, Can Eyüp.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Ayse Inan doctor
Karakter: Ankaralı menyasszonya, az igaz és tiszta szerelem képviselője...

Színésznő: Gülper Özdemir
Született: 1990 Április 05. (Németország)
Csalási állapot: Hajadon

A németországi Rheinmain Alkalmazott Tudományok Egyetemén szerzett diplomát.2017-ben Haluk Bilginer mellett jelent meg a Kara Yazi tévéműsorban. Török színésznő, aki számos televíziós sorozatban való megjelenéséről ismert. Leginkább Melek Saymaz visszatérő szerepéért ismerik el a 2018-as Meleklerin Aski televíziós műsorban. Arról is ismert, hogy további modellezési tartalmakat osztott meg az Instagramon több mint 200 000 követőjének. A Hurriyet honlapján 2017 szeptemberében profilt készített, és egy kiterjedt interjúban szerepelt. Fellépett a ShowTV és a Sozcu sajtóorgánumokban is. Az Instyle Turkey magazinban és a Vogue TV-ben is megjelent. Frankfurtban, Németországban született és nőtt fel, és különböző országokban utazott/élt, mint például India, Franciaország, Egyesült Arab Emírségek, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Nikos Samson
Karakter: Sámson, az EOKA egyik fiatal parancsnoka szerelmes Kemal feleségébe, İncibe.

Színész: Tayanc Ayaydin
Született: 1979. Augusztus 07. (Törökország)
Családi állapot: Házas

Tayanç Ayaydin díjnyertes török ​​színész. 1979. augusztus 7-én született Isztambulban. A Private Doga College-ban érettségizett, majd a Tercuman Gimnáziumban és az Istek Vakfi Gimnáziumban tanult. Tayanc Ayaydin az Aliye népszerű a török ​​drámákban, Kahraman orvos szerepével vált ismertté. Ezt követően a Sakarya Firat című török ​​sorozat főszereplője lett.
2001-ben diplomázott a Mimar Sinan Egyetem Állami Konzervatóriumában. Szabadidejében szívesen tölt időt a barátaival, játszik Tango, Timba és Momo kutyáival, tetovál, formában tartja magát, dobon, gitáron és szaxofonon játszik.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Rauf Denktas
Karakter: A TRNC első elnöke, Rauf Denktaş, akit "Torosnak" becéztek a harcok idején...

Színész: Devrim Saltoglu
Született: 1973 Június 30. (Törökország)
Családi állapot: Házas

Az Állami Konzervatórium Színházi Színész szakán szerzett diplomát.
A 2008-2009-es évadban megalapította a Sószínházat. Van egy színésziskolája is, a Salt Theatre Stúdió.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Dervis
Karakter: Kemal vér szerinti testvére és jobbkeze, Pehlivan Derviş...

Színész: Hasan Kücükcetin
Született: 1981 Június 06. (Törökország)
Családi állapot: Házas

Hasan Küçükçetin a Mimar Sinan Képzőművészeti Egyetem Állami Konzervatóriumának Színházi Tanszékén végzett. Érettségi után 2004-2005 között az Állami Színházban dolgozott. Első színészi élményét a Nagy Találkozóval szerezte.
Ő játszotta Şevket szerepét a Yaprak Dökümüben Caner Kurtaran távozása miatt . Népszerűsége Dadaylı karakterével nőtt a Fugitive című tévésorozatban , amelyet 2013 és 2015 között sugároztak.
Hasan Küçükçetin Derviş karakterével jelenik meg a filmvásznon a Once Upon a Time in Cyprus című tévésorozatban, amely első epizódjával 2021. április 1-jén találkozott a közönséggel a TRT képernyőjén.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban. 

Filmbéli név: Pembe Dereli
Karakter: Kemal nővére, Pembe, egy őszinte fiatal lány, akit éles nyelvével és egyenes beszédével elfogadnak a városlakók...

Színésznő: Miray Akay
Született: 2000 Július 17. (Ukrajna)
Családi állapot: Hajadon

Anyja ukrán, apja török. Teljes neve Myroslava Kosteva Akay. Általános és középiskoláit az isztambuli Bahcelievler Ali Haydar Iskolában végezte. 
A Mimar Sinan Képzőművészeti Középiskola színházi szakán tanult. Pályafutását három évesen gyerekszínészként kezdte. Tizenhárom évesen elnyerte a legjobb színésznő díját a frankfurti török ​​filmfesztiválon.
Egy 1993-ban született nővére és egy 2002-ben született öccse van.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.  

Filmbéli név: Sitkiye Dereli
Karakter: Kemal anyja, az okos Sıtkiye Hanım, aki összeállítja a családot...

Színésznő: Deniz Baytas
Született: 1965 Augusztus 19. (Törökország)
Családi állapot: Házas

Az Ankarai Állami Konzervatóriumban tanult mesterszínésznő évekig dolgozott színházi színpadokon, amikor a  Fatmagül hibája? Sorozataival gyorsan bevonult a televíziós sorozatokba.
Különösen szerette Asuman karakterét, akit a Hayat Sevince Güzel című tévésorozatban adott életre, és Esmát, akit a Güzel Köylü című sorozatban alakított. Feltűnt a Family Story és a Good Days and Bad Days sorozatban. 
Az Once Upon a Time in Cyprus című tévésorozatban Sıtkiye odaadó anya és nagymama, aki az 50-es éveiben járó életét görög nyomás alatt töltötte. Sıtkiye, aki saját magát pusztította el, hogy megvédje gyermekeit és unokáit, sajnos nem tudott boldogulni, és fekete földre adta gyermekeit. Sıtkiye jelenlegi célja, hogy mielőbb elhagyja ezeket a területeket, és életben tartsa a megmaradt gyerekeket.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.   

Filmbéli név: Hamit a sofőr
Karakter: Hamit, egy lusta kamionsofőr, aki a szigeten intézkedik, és ismeri Ciprus minden porcikáját...

Színész: Umut Avci
Született: 1980 Február 24 (Törökország)
Családi állapot: 

A Burak Şimşek Managementtel dolgozik. Számos színpadban játszó Umut Avcı olyan darabokkal is a közönség elé lépett, mint A fogság ára, Csapattáska , Szarvas elhagyja a csordát, Eredeti másolat , Kakukkmadár.
Manapság Hamit karakterét kelti életre a TRT 1 képernyőkön sugárzott "Once Upon a Time in Cyprus" című tévésorozatban.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban. 

Filmbéli név: Mücahit Bekir
Karakter: Bekir egy 20 év körüli fiatal egyetemista férfi. Egy Mudzsahed, a korabeli Török Ellenállási Szervezet egyik tagja. Ő egyben Rauf Denktaş a Ciprusi Török Közösség elnökének jobbkeze. Egy hazafi, aki habozás nélkül kész minden áldozatot meghozni hazájáért, polgáraiért és vezetőjéért.

Színész: Ömer Turan
Született:  25 éves  (1997 - Törökország)
Családi állapot:

A 25 éves színész a Színpad- és Előadóművészeti Menedzsment Tanszék hallgatója. Tévés karrierjét a Dengi Dengine című sorozattal kezdte.
Ő alakította Kemal Keskin hadnagy karakterét az 50 Words Letters című játékfilmben.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.  

Filmbéli név: Sandy
Karakter: Sandy, a brit Vöröskereszt tisztje a szigeten...

Színésznő: Sümeyra Koc
Született: 1987 Február 27 (Törökország)
Családi állapot: ismeretlen

Édesanyja a szerbiai Sandžak régióból, édesapja Montenegróból származott .
A Bilgi Egyetemen végzett - Public Relations. Utolsó évében Spanyolországban tanult (a Madridi Európai Egyetem Díjas Diákcsere Programjában).
Számos tévéreklámban szerepelt. Színésznőként a Sana Bir Sir Verecegim című sorozatban debütált. Utána pedig főszerepet játszott. a "Kurt Seyit és Shura", a "Kara Kutu", a "Günebakan" és a "Saruhan" című tévéfilmben.

Színpadon szerepelt a "6 kisiye Pijama" című színházi darabban is a Theatre Karadut közreműködésével.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Müge Dereli
Karakter: Kemal legidősebb lánya. Testvérével ellentétben Müge, aki csendes, nyugodt gyerek, a festészetben is nagyon sikeres.

Színésznő: Rüzgar Irmakoglu
Született: 2012. január 2-án született Nicosiában, Észak-Cipruson.
Családi állapot: Hajadon gyermek

Ez a sorozat az első színészi alakítása.
Kis színésznőnk, aki édességével és cukiságával hívja fel magára a figyelmet, jelenleg a Girne American College 3. éves hallgatója.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Mine Dereli
Karakter: Kemal kislánya, a beszédes és viccelődő.

Színésznő: Bade Arazli
Született: 2016 Január 14. (Törökország)
Családi állapot: Hajadon gyermek

Gyermekszínész. Reklám- és tévésorozatszínész.
Általános iskolás tanuló. 2020-ban először játszotta Little Maria karakterét a Maria és Mustafa című tévésorozatban. 2021-ben részt vett a Once Upon a Time in Cyprus szereplőgárdájában, 2022-ben pedig a Smile Kaderine sorozatban.

Bade Arazlı, aki a táncban és a színészetben is nagyon sikeres, balettzik és tornász is...

22 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.

Filmbéli név: Sefer juhász
Karakter: Sefer, a kis pásztor, akinek apját Kemal és Derviş megölték és örökbe fogadták a vándorlási úton...

Színész: Ibrahim Yildiz
Született: 2001 Augusztus 24. (Törökország)
Családi állapot: ismeretlen

Színházi, mozi és tévésorozat színész. İbrahim Yıldız, a Günfer Günaydın ügynökség színésze, számos filmben és sorozatban szerepelt.
Egy fiatal színész a színészi iparban. Korábban a Magnificent Century Kösem sorozatban, 2018-ban pedig a Discovery című filmben szerepelt.
Ezt követően olyan sorozatokkal folytatta pályafutását, mint a Bingo-Tombala és a North Star-Kuzey Yıldızı. 2019-ben megszülte az Osman Saruhan karaktert a Tek Yürek című tévésorozatban a TRT1-en.

24 epizódon keresztül szerepel a sorozatban. 

Filmbéli név: Georgios Grivas
Karakter: Az EOKA terrorszervezet vezetője, Grivas tábornok...

Színész: Nebil Sayin
Született: 1971 Április 21. (Törökország)
Családi állapot: Egyedülálló

Az Ankarai Egyetem DTCF Színházi Tanszékén végzett.
Évekig csak színházzal foglalkozott, és távol maradt a televíziós munkától.
2001-ben lépett először kamera elé a "Defense" című televíziós sorozatban. Ezután számos filmben és tévésorozatban szerepelt. A projekt, amelyről Nebil Sayın a legismertebb, Coşkun karaktere volt, akinek életet adott az İçerde című tévésorozatban, amelyet 2016-ban játszott.

22 epizódon keresztül szerepel a sorozatban. 

Filmbéli név: Makaryos
Karakter: A ciprusi elnök és a ciprusi görög vezető, Makariosz, aki egyszerre vallási és politikai vezető...

Színész: Emre Törün
Született: 1972 Március 11. (Törökország)
Családi állapot: Egyedülálló

Színész / Rendező. Színházi, mozi- és tévésorozatszínész, szinkronszínész.
1996-ban kezdett szerepelni első tévésorozatában, a Kara Melekben,
4 egymást követő szezonban. Később számos filmben és tévésorozatban szerepelt.
Emre Törn Nevzat Çankırı hírszerző karakterét alakította a Bandit Does Not Rule the World című sorozatban, amelyben 2015-2017 között 3 évadot játszott.

21 epizódon keresztül szerepel a sorozatban.  

Kapcsolati ábra: