Season 02 - Kibris: Zafere Dogru

2021.10.15

A "Ciprus a győzelem felé" téma; Rauf Denktaş-t Makaryos száműzte a szigetről, és nem viszik Ciprusra. Denktaş titokban behatol a szigetre a tengeren a TMT legendás zászlóvivőjével, Ali Rıza Vuruşkan parancsnokkal. Másrészt, Kemal Dereli, aki újra egyesült családjával, most már teljesen készen áll arra, hogy mudzsahid legyen. Kemal és Derviş, miután egy titokzatos szertartáson felesküdtek a TMT-re, megkezdik titkos küldetésüket Ankaralıval. Az Ankaralıból, Mücahit Kemalből és az új mudzsahedekből álló csapat nem tudja, hogy menyasszonya, Ayşe Ciprusra érkezett, egy elválaszthatatlan műveleti csapat. Ez a 713 mudzsahedből álló csoport, amely a történelembe vonult ellenállást tanúsított, 15 000 ellenséggel fog harcolni, akik négy oldalról vették körül őket, és megírják az ellenállás eposzát.

A sorozat részei eredeti török nyelven letölthetők a sorozat epizód képeire kattintva. 

Episode list:

10.rész: 
vetítési dátum: 2021. Október 15.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 31 perc 52 mp

Tartalom:

Ankara, Mücahit Kemal és Mücahit Derviş Nicosia támogatása több mint 500 ciprusi diák és körülbelül 200 ciprusi mudzsahed epikus ellenállása érdekében, akik otthagyták egyetemi tanulmányaikat Ankarában, Isztambulban és Angliában, hogy megvédjék hazájukat, és hazájuk védelmére rohantak, miközben körülvették őket. 15 000 görög és görög katona által. megadja magát.
Rauf Denktaş-t Makaryos száműzte a szigetről, és nem viszik Ciprusra. Denktaş a TMT legendás zászlóvivőjével, Ali Rıza Vuruşkan parancsnokkal közösen azt tervezi, hogy titokban, tengeren belépnek a szigetre.
Miután megmentette családját Sámsontól, Kemal Dereli most már teljesen készen áll arra, hogy mudzsahednek legyen. Miután egy titokzatos szertartáson esküdt a TMT-re, Kemal és Derviş titkos küldetésüket azzal kezdik, hogy mudzsahedek hálózatát alakítják ki ankarai lakosokkal.
Mivel nem tudott menyasszonya, Ayşe Ciprusra érkezéséről, az Ankaralı elválaszthatatlan műveleti csapattá vált Mücahit Kemallal és az új mudzsahedek csapatával. Miközben a mudzsahedek, akiket Erenköybe küldtek támogatásra egy titkos küldetésben, Denktaş-val és Akıncı-val próbáltak találkozni, megkezdődik a görögök nagy offenzívája. Míg az eddig történtek nem léptek túl az utcai harcokon, a 15 ezer fős görög és görög hadsereg Cipruson most rombolókkal és tüzérséggel támad. Amíg a szemek az égre szegeződnek, a törökországi bombázókra és Cengiz Topelre várnak, a mudzsahedek minden erejükkel a lövészárkokban harcolnak.

11.rész:
vetítési dátum: 2021. Október 22.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 17 perc 10 mp

Tartalom:

Mivel Kemal és Ankaralı csapata Erenköy elérése előtt lesben állott, folytatja útját, elveszítve mudzsahid barátaikat. Ankaralı, Kemal és Rauf Erenköyben hosszú idő utáni újraegyesülésével a fegyverek feltekerednek a háborúra.
Míg Makarios sajtótájékoztatóval ad egy napot, hogy megadja magát a törököknek, addig a Békehadtest katonái kivonulnak az ütközőzónákból, a törökök és a görögök pedig egymás ellen harcolnak.
Nicosiában Ankaralı menyasszonya, Ayşe orvos egy harc mindkét oldalán találja magát, mielőtt Kemal felesége, İnci még találkozhatott volna. Azt nem tudják, hogy miközben együtt lépnek fel, az áruló, Pembe követi őket.
A görög támadások a délelőtti órákban kezdődnek az egész szigeten. Mansurában partra szállt Ankaralı és Kemal osztaga, akik a környező Erenköy falvakból civileket mentettek ki; Raufot és más mudzsahedeket a tenger veszi körül Erenköyben. Bombák kezdenek hullani dombjaikra. Ez egy totális háború időszaka Erenköyben, bombákkal, rombolókkal, helikopterekkel és repülőgépekkel.

12.rész:
vetítési dátum: 2021. Október 29.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 18 perc 05 mp

Tartalom:

A négy oldalról ostromlott Erenköy megesküszik, hogy az utolsó golyóig harcolni fog. Itt az ideje meghalni. Minden mudzsahed elbúcsúzik szeretteitől, és fegyvert ragad az ellenállásért. A fronton álló férfiak és a hírüket váró, sebesülteket gondozó nők tudják, hogy a válasz, ami életben tartja őket és a ciprusi törököket, csak az égből jön, szemük a török ​​repülőket várja az égen. .
Ankara nagy válaszút előtt áll. Vagy a háború szélére kerül Amerikával, Angliával, Oroszországgal és Görögországgal az első alkalommal, amikor beavatkozik a szigeten, vagy pedig több tízezer ciprusi török ​​halálát és a török ​​jelenlét végét a szigeten nézi majd. sziget.
Míg a mudzsahedek az utolsó csepp véréig ellenállnak Erenköyben, Cengiz Topel kapitány a vadászgép élén várja a parancsát. Mérföldkő él Erenköyben; Törökország megtette az első hivatalos beavatkozást a ciprusi törökök érdekében.
Ez a nagy költségekkel járó beavatkozás Erenköy Epic néven vonul be a történelembe.

13.rész:
vetítési dátum: 2021. November 05.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 25 perc 18 mp 

Tartalom:

Törökország első hivatalos légi beavatkozása után Cipruson Erenköy boldog. A másik oldalon lezuhant az Erenköynél lövöldöző görög ágyús csónakokat elsüllyesztő Cengiz Topel gépe, halálmerüléssel. Cengiz kapitányt, aki ejtőernyőjével a görög oldalon tudott leszállni, elfogták. Cengizért most elkezdődött az élet-halál harca. Vagy beszélni fog a görögök kínzásában, vagy inkább a halált választja. Ahogy az őt ért kínzás mértéke percről percre nő, Erenköy újabb támadásokkal néz szembe. Ahogy a görög gépek belépnek és elkezdenek repülni Erenköy felett, Törökország 64 harci repülőgépe lép be, és kirúgja a görög gépeket Erenköyből, megkoronázva a hős Mudzsahid ellenállását. Míg Erenköyben a ciprusi törökökre vár a győzelem, a török ​​tisztek és a mudzsahedek a szigeten súlyos árat fizetnek ezért az ellenállásért.

14.rész:
vetítési dátum: 2021. November 12.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2óra 33 perc 05 mp 

Tartalom:

Cengiz Topel kapitány meggyilkolása után az Ankaralı bosszút esküszik, mielőtt visszatér Törökországba, és átadja barátja holttestét anyjának. Ankaralıt, aki nem akar egyedül cselekedni és felelősséget vállalni senki másért ezen az úton, nem hagyják magára mudzsahid testvérei. Míg Ciprus könnyes temetést szervez Cengiz kapitánynak, Ankaralı halálos küldetésre indul bosszúból. Az Ankaralı valódi nevét és vezetéknevét tartalmazó levelet kézbesítik a túlélőknek.
Ankaralı búcsúja fájdalmas hírekkel jár nemcsak Ciprusnak, hanem minden kedvesének.

15.rész:
vetítési dátum: 2021. November 19.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 19 perc 59 mp   

Tartalom:

Megkezdődik 1967, az utolsó fordulópont az 1974-es ciprusi hadművelet előtt. Az athéni junta puccs után ismét fellángolnak a ciprusi események. Ezúttal mindenki jobban felkészült a görögök hadjáratára, hogy ismét népirtást kövessenek el. Míg Süleyman Demirel, Törökország legfiatalabb miniszterelnöke a száműzött Rauf Denktaş mellett állt, a Dereli család és a mudzsahed csapat sokkal felkészültebben és aktívabban reagált az eseményekre. Ankarában egy titkos kéz titkos műveletekkel próbálja felmenteni Ciprust. Érdekelne, hogy a 3 éve meghalt, lebénult ankarai legendát a föld alá vitték-e egy ismeretlen szervezet tagjaként?

16.rész:
vetítési dátum: 2021. November 26.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 37 perc 26  

Tartalom:

Mi fog történni a sorozat tizenhatodik epizódjában: Kemal és testvérei, Mücahit elérik a lehetetlent, és elfogják Sámsont. Itt az ideje, hogy a török ​​oldalra vigyük. Kockázatos döntéssel a Görög Kórházba szállítják a műtét során megsérült, meghalni készülő Zifir egyik tagját, akit ha észrevesznek, elkerülhetetlen a halála.
Míg Ankara lakosságát a tanítványai életével fenyegeti Apollo, meg kell hajolnia Apolló kívánságai előtt. Ez a félelmetes ellenség egymás után tesz olyan lépéseket, amelyekkel sikerül legyőzni Ankaralıt.

17.rész:
vetítési dátum: 2021. December 03.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2óra 08 perc  48 mp

Tartalom:

Zifir Petek meglepetést tartogat Berelinek, akit a brit főhadiszálláson fogtak el. Kemalnek viszont el kell mondania társainak, hogy Ankaralı él ezért a meglepetésért cserébe. Miközben İnci és Kemal kapcsolata a tényekkel mit sem sejtve egyre rosszabb, Ankaralı élete legjobb hírére vár; lesz az apa.
Miközben Rauf titokban visszatérő útjára készül a szigetre, miután Kemal lefoglalta a titkos dokumentumokat; Apollon lépései, Kemal veszélyben van testvére, Stella lépéseivel.

18.rész:
vetítési dátum: 2021. December 10.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 06 perc 17 mp   

Tartalom:

Megtudva, hogy apa lesz, Ankaralınak meg kell hoznia a nagy döntést. Vagy félreteszi az őt foglalkoztató kérdéseket, és lefekszik a műtőasztalra, vagy továbbra is szemtől szemben él a halálveszéllyel, anélkül, hogy látná gyermekét. Elhatározza, hogy beszél Nihat İlhan őrnaggyal, azoknak a gyerekeknek az apjával, akik életüket vesztették a véres fürdőkádas mészárlásban, hogy tanácsot kérjen tőle. Nehéz és érzelmekkel teli találkozó vár rá. Másrészt Apollon és Samson is fel kíván lépni Kemal és Ankaralı családja ellen. Ankaralıra és Kemalra is fájdalom és veszteség vár.

19.rész:
vetítési dátum: 2021. December 17.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 00 perc 41 mp   

Tartalom:

Salahi és Meliha halála mélyen megrázza Kemalt és Ankaralıt. Ankarali megszervezi Rauf illegális és veszélyes útját Ciprusra. Miközben visszatér Ankarába műtétre, új feladattal találja szembe magát. Az ankaraiak számára újra megjelentek a ciprusi utak. Ez az út azonban a vártnál nehezebb . Raufot viszont elfogják a görögök, és ugyanerre a sorsra jut, Cengiz kapitányra emlékeztetve?

20.rész:
vetítési dátum: 2021. December 24.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 05 perc 31 mp   

Tartalom:

Rauf elfogása mindenki eszébe juttatja Cengiz Topelt. Most mind Ankarának, mind Nicosiában mindenkinek az az első célja, hogy Raufot épségben és épségben szerezze meg. Az ankarai személy viszont Sámson és serege ellenére tengeren próbál Ciprusra jutni. Míg Zifir és Ankarali újra találkozni próbál, Rauf szembeszáll azokkal, akik megpróbálják megölni.

21.rész:
vetítési dátum: 2022. Január 14.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 03 perc 26 mp    

Tartalom:

Ahelyett, hogy műtétre menne, Ankaralı úgy dönt, megadja magát Sámsonnak és Apollonnak, és megmenti Sandyt.
Ahol a cserére sor kerül, Kemalnek és Zifirnek van egy terve az ügy rendezésére. Raufra viszont 15 év börtönbüntetés vár egy gyors iramú bíróság után. Miközben mindez tart, Ada a második Erenköyként ismert Boszporusz ostromával küszködik.
A háború újra elkezdődött.

22.rész:
vetítési dátum: 2022. Január 21.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 11 perc 41 mp  

Tartalom:

Míg a Boszporusz ostroma városi háborúvá fajul a mudzsahedek ellenállásával, Ankara a támadás után minden figyelmeztetés ellenére úgy dönt, hogy leveri azt. A katona megteszi az előkészületeket, és elindul. De a külföldi országoknak és Amerikának van ajánlata Törökországnak.

23.rész:
vetítési dátum: 2022. Január 28.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 07 perc 06   

Tartalom:

Az év 1974... A görög junta Nikosz Sampson kezével puccsot hajtott végre a velük szemben álló Makarios ellen.
Ankara azonnal megragadja a helyzetet, amint megkapja ezt a hírt. Ecevit miniszterelnök és helyettes kormánytársa, Erbakan azonnali beavatkozás mellett dönt. Miközben Ecevit Londonba tart, hogy beavatkozzon a másik kezes országgal, Angliával, a vezérkar megkezdi a katonai beavatkozás előkészületeit. Makariost a britek csempészik Máltára. Makarios és Sampson hívei között polgárháború tört ki a görög részben. Zifir Petek, aki hét éve dolgozik különböző helyeken, Nicosiába hívják, hogy ismét találkozzon a katonai beavatkozás lehetőségével, amelyet Ankaralınak és Kemalnek is átadtak. Ecevit, Amikor úgy tér vissza Londonból, hogy nem kapta meg, amit akar, megértik, hogy a beavatkozásra szükség van, és Amarika minden ragaszkodása ellenére megtörténik a kitermelés. A mi mudzsahedeink viszont a terepet takarítják, hogy találkozzanak a gépekről kidobott ejtőernyősökkel, segítsenek nekik biztonságosan leszállni és veszteség nélkül találkozni más csapatokkal. Eljön a 11 éve várt nap, és Mehmetçik megérkezik a szigetre.

24.rész:
vetítési dátum: 2022. Február 04.
nyelv: Török
elérhető felirat: magyar
hossza: 2 óra 09 perc 57 mp 

Tartalom:

Mehmetçik a tengerből és a levegőből szállt le a szigetre, de a támogató csapatok érkezése a vihar miatt késett. A polgárháborúban lévő görögök megfordították fegyvereiket, és Törökország érkezésével kezdtek válaszolni.
A leszálló strandon és a leszállóhelyeken felerősödtek a forró kapcsolatok és konfliktusok. Míg Zifir Petek azokkal az ejtőernyősökkel harcol, akikkel találkozik és egyesül, a tengerészgyalogosok északon harcolnak, és megpróbálnak egyesülni a többi csapattal. A másik oldalon Nikos Sampson utolsó esélye, hogy megtámadja azokat a török ​​csapatokat, akik nem tudtak egyesülni, és megsemmisítik őket, mielőtt Mehmetçik megerősödhetne a szigeten. Ankarában is ködös az idő. Ecevit és Erbakan álmatlanul és idegesen töltik az első éjszakát. Az első éjszaka hősies túlélése után felfordul a szél. Nikos Sampson elhagyja székét és elmenekül, a görög junta kormánya pedig megbukik. Mehmetçiket továbbra sem sikerült megerősíteni. Ehhez idő kell. Az ENSZ tűzszüneti határozatát be kell tartani. A felek Genfben találkoznak, és amíg a tárgyalások folytatódnak, a vezérkar, felkészül a második matricára, amely a végleges megoldásnak tűnik. Amikor a tárgyalások nem vezettek eredményre, "Ayşe nyaralni megy". Mehmetçik ezrei terjedtek a szigetre, és megtörténik a győzelem.

-  S O R O Z A T    V É G E  -